Activiteiten

Activiteiten op ons landgoed

In ons hotel en op ons landgoed worden er geregeld leuke en interessante activiteiten georganiseerd. Bekijk deze pagina voor meer informatie en data’s. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op. 

Huur je eigen kasteel!

Altijd al met een groep vrienden, vriendinnen of je hele familie een heel kasteel voor jullie alleen willen hebben? Dat kan bij Kasteel Essenburgh! Laat je in de watten leggen op ons prachtige landgoed en geniet van jullie eigen Kasteel beleving!

Schermen op het Kasteel landgoed

Altijd al een scherm clinic willen volgen? Hoe gaaf is het om dit te doen op een landgoud van een eeuwenoud kasteel! Tijdens de clinic wordt je begeleid door Nederlands Kampioen Collin Oosthof. Hij heeft jarenlange ervaring in het degen schermen en leert jullie tijdens deze activiteit de kneepjes van het vak. Deze activiteit is te boeken in groepsverband op ons landgoed (€25 euro p.p). 

Open kastelendag 2024

1 keer per jaar, tijdens Pinksteren, open verschillende kastelen in Nederland hun deuren voor het publiek tijdens ” de Dag van het Kasteel”. Ervaar en dompel je onder in de geschiedenis van ons Kasteel en geniet van de nostalgische sfeer met verschillende ouderwetse kraampjes en oude klederdracht!  

Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende training in groepsverband. Dat kan er op veel verschillende manieren uitzien. Als trainers zijn wij ervoor het niveau van de groep in te schatten en de gemaakte training c.q. bootcamp aan te passen voor ieder niveau.

  • De bootcamp duurt 45-60 minuten
  • Verschillende vormen mogelijk
  • Onder professionele begeleiding
  • Uitdagend maar wel voor ieder niveau
  • Prijs op aanvraag

 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Hotel Kasteel de Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Telefoon: +31 (0)341 451841
E-mail: info@kasteelessenburgh.com


Openingstijden
Donderdag: 11:00 – 17:00
Vrijdag: 11:00 – 22:00
Zaterdag: 11:00 – 22:00
Zondag: 11:00 – 17:00

We zijn verheugd u weer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

U kunt terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, high tea of een fine dining diner in ons kasteel.

Zien we u snel?