Trouwen

Trouwen in een kasteel

Bij Kasteel De Essenburgh wordt uw droom van trouwen in een kasteel werkelijkheid. Als betoverende trouwlocatie hebben we alle ingrediënten in huis om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken.

Geniet van de prachtige ambiance en de weelderige omgeving van ons kasteel. Het heerlijke diner, het feestelijke dansfeest en de comfortabele overnachting, alles vindt plaats onder één dak op onze adembenemende trouwlocatie in een kasteel.

Om meer informatie rondom uw droombruiloft bij Kasteel De Essenburgh te bespreken, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw wensen te bespreken en u te helpen bij het plannen van uw perfecte trouwdag.

Betoverend trouwen in een kasteel

De sfeer van het kasteel ademt romantiek en magie. Als trouwlocatie in een kasteel creëren we een sprookjesachtige ambiance die perfect past bij uw droombruiloft.

Voor de planning van uw droombruiloft hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom nodigen wij u graag uit voor een kosteloze rondleiding, zodat u zelf de magie van trouwen in een kasteel kunt ervaren. Als trouwlocatie in een kasteel bieden wij een idyllische omgeving voor uw ceremonie, omringd door de historische pracht en praal van ons kasteel.


Kies voor een onvergetelijke bruiloft en laat uw wens om te trouwen in een kasteel uitkomen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw dromen waarmaken voor een magische trouwdag in ons schitterende kasteel, dé ultieme trouwlocatie in een kasteel.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Hotel Kasteel De Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Telefoon: +31 (0)341 451841
E-mail: info@kasteelessenburgh.com


Openingstijden
Donderdag: 11:00 – 17:00
Vrijdag: 11:00 – 22:00
Zaterdag: 11:00 – 22:00 
Zondag: 11:00 – 17:00

Vanaf 1 augustus zijn er bij Kasteel De Essenburgh weer beperkte mogelijkheden voor kleinschalige trouwerijen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@kasteelessenburgh.com