Zakelijk

Een unieke zakelijke ervaring

Welkom bij Kasteel de Essenburgh, de ideale locatie voor zakelijke gasten.
Ontdek de unieke ervaring van vergaderen in een kasteelzaal op een prachtig gelegen landgoed vol natuur. Met onze sfeervolle ambiance, imposante oprijlaan en karakteristieke zalen bieden we de ideale setting voor uw zakelijke bijeenkomst.


Met een gunstige ligging nabij de snelweg A28 is ons hotel gemakkelijk bereikbaar per auto. Bovendien bieden we een scala aan extra faciliteiten om uw zakelijk verblijf nog aangenamer te maken, waaronder gratis Wi-Fi, parkeergelegenheid, lunchpakkettenservice en vroege ontbijtservice. 

Vergaderen in stijl: betoverende bijeenkomsten bij Kasteel de Essenburgh

Ons kasteel is omgeven door een prachtig eigen landgoed, waardoor u tussen de besprekingen door kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur. We beschikken over negen authentieke kasteelzalen en een zaal in het bijgebouw de Hoeve, variërend in grootte. Dit stelt ons in staat om voor elk gezelschap, groot of klein, een passende ruimte te bieden. Bovendien kunt u vooraf de gewenste audiovisuele apparatuur reserveren.

Bij Kasteel de Essenburgh streven we ernaar om uw zakelijke verblijf zo comfortabel en succesvol mogelijk te maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te voorzien van een onvergetelijke ervaring in ons historische kasteel.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Hotel Kasteel de Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Telefoon: +31 (0)341 451841
E-mail: info@kasteelessenburgh.com

 

Kasteel de Essenburgh

exclusief afhuren?

Kasteel Essenburgh, volledig tot de beschikking.

Bruiloft, familiefeest of medewerkersevent in dit droomkasteel exclusief voor jullie groep met hoelkamers, restaurants en zalen. Een unieke kans om onvergetelijke herinneringen te maken.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheiden.