Huur je eigen kasteel!

Kasteel De Essenburgh exclusief afhuren?

Kasteel De Essenburgh, een karakteristiek kasteel, volledig en exclusief tot jouw beschikking. Bruiloft, familiefeest of medewerkers event in dit droomkasteel exclusief voor jullie groep met hotelkamers, restaurants en zalen. Lachen en verhalen delen in een setting rechtstreeks uit een sprookje. Breng kwaliteitstijd door met familie, beleef een geweldige tijd met vrienden, vier de liefde tijdens een romantisch samenzijn of beleef een inspirerende tijd met je team in jullie eigen kasteel. Ons team zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt tijdens deze unieke ervaring.

  • Beschikbaarheid op aanvraag
  • Overnachting, diner en ontbijt inbegrepen
  • Team Essenburgh tot uw volledige beschikking tijdens uw verblijf
  • Mogelijkheid tot zwemmen om de hoek bij Veluwe Hotel de Beyaerd
  • Voor het afhuren van ons gehele kasteel werken wij met een minimale besteding. Neem contact op voor meer informatie, want er is veel mogelijk! 

Unieke trouwlocatie? Huur je privé kasteel!

Droom je van een sprookjesachtige bruiloft in een historische setting? Ons kasteel is het ultieme decor voor een onvergetelijke dag.
Elk hoekje van dit majestueuze kasteel ademt geschiedenis en romantiek uit.

Wanneer je kiest voor exclusieve afhuur tijdens jouw bruiloft, wordt kasteel Essenburgh écht even van jou. Dit betekent ongestoorde privacy en de vrijheid om het kasteel en zijn faciliteiten volledig naar eigen wens in te richten.

 
Laat je culinair verrassen door de topchefs in de kasteelkeuken of dans tot in de late uurtjes met uitzicht op de verlichte grachten.

Het ervaren team van Essenburgh zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van de muziek tot de bloemdecoraties, jouw wensen staan centraal! Meer weten over het afhuren van ons kasteel voor jullie bruiloft?

Kasteel De Essenburgh ook geschikt voor teamuitjes en familieweekenden

Huur exclusief Kasteel De Essenburgh af voor jouw familiefeest! Wanneer je op zoek bent naar een toffe, exclusieve locatie voor een familiefeest, feest met vrienden of een fantastisch weekend weg, is ons kasteel de perfecte locatie.

Wanneer je Kasteel De Essenburgh afhuurt voor jouw feest of samenzijn maak je herinneringen voor het leven. Onze locatie is ook perfect voor het brainstormen met je team of het organiseren van een zakelijk uitje: de omgeving laat alle inspiratie stromen!

Meer weten over het afhuren van ons kasteel voor jouw familiefeest of een zakelijk event?

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Hotel Kasteel De Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Telefoon: +31 (0)341 451841
E-mail: info@kasteelessenburgh.com


Openingstijden
Donderdag: 11:00 – 17:00
Vrijdag: 11:00 – 22:00
Zaterdag: 11:00 – 22:00 
Zondag: 11:00 – 17:00

We zijn verheugd u weer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

U kunt terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, high tea of een fine dining diner in ons kasteel.

Zien we u snel?