Over ons

Over Kasteel De Essenburgh

Hotel Kasteel De Essenburgh is onderdeel van Q Hospitality Group. Gedreven, energierijk en inspiratievol. Drie woorden die het beste passen bij de passievolle wijze waarop de professionals van Q Hospitality Group zich inzetten bij hun belangrijkste passie: hospitality. Tot het portfolio van Q Hospitality Group behoren wellnessresort Thermae 2000 in Valkenburg, Veluwe Hotel de Beyaerd. Het in Arnhem gelegen Hotel Haarhuis, Hotel Kasteel Engelenburg in Brummen en de eveneens in Arnhem gelegen Koepelgevangenis. Het exclusieve hotelplatform Quality Lodgings , met meer dan 120 luxe hotels in 9 Europese landen en investeringsmaatschappij Hera HRI zijn zelfstandig opererende dochtermaatschappijen binnen Q Hospitality Group.

Geschiedenis

Het imposante 17-eeuwse kasteel De Essenburgh heeft een rijke geschiedenis. Dit is overal op het landgoed te ervaren en te beleven. Wilt u meer weten over de gehele geschiedenis van het kasteel? Bekijk dan onderstaande brochure. 

Renovaties 2023

Per 25 april 2023 zijn wij begonnen aan de eerste fase van Kasteel De Essenburgh in een nieuw jasje. We zijn begonnen met het herstellen en schilderen van de wanden en plafonds van de centrale hal, 1e verdieping, receptie, vergaderzalen en de ontbijtzaal. In het bijzonder is de koepel van de hal aangepakt en is de 10 meter lange kroonluchter na 100 jaar gedemonteerd; ook deze heeft een onderhoudsbeurt ondergaan. De ingang is weer voorzien van een rode loper voor een warm ontvangst en ons terras van prachtig nieuw meubilair. 

U kunt enigszins wat overlast ervaren tijdens het inchecken. Onze excuses alvast voor het ongemak.

 

Team Hotel Kasteel De Essenburgh

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Hotel Kasteel De Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Telefoon: +31 (0)341 451841
E-mail: info@kasteelessenburgh.com


Openingstijden
Donderdag: 11:00 – 17:00
Vrijdag: 11:00 – 22:00
Zaterdag: 11:00 – 22:00
Zondag: 11:00 – 17:00

We zijn verheugd u weer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

U kunt terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, high tea of een fine dining diner in ons kasteel.

Zien we u snel?