Eenpersoonskamer

Overnachten in onze Eenpersoonskamer
Inchecken
Calendar Icon
Uitchecken
Calendar Icon
Gasten
Promocode
Calendar Icon

Eenpersoonskamer

De éénpersoonskamer is gelegen in de kasteelvleugel. Deze kamer is voorzien van een éénpersoonsbed, een douche, toilet en televisie.

Faciliteiten

Eenpersoonskamer

 • Bureau
 • Satelietkanalen
 • Koffie en Thee Faciliteiten
 • Eenpersoonskamer Hotel De Essenburgh

  Beleef een betoverend verblijf bij Kasteel De Essenburgh. Laat u verwonderen door de schoonheid en elegantie van ons historische kasteel en creëer onvergetelijke herinneringen op ons betoverende landgoed.

  Andere kamers

  Onze kamers

  Kasteel kamer

  De karakteristieke kasteel kamer bevindt zich bovenin het historische kasteel en is voorzien van een prachtig uitzicht. Elke kasteelkamer heeft een eigen douchefaciliteit op de gang. Deze douches zijn genummerd per kamernummer, waardoor u toch uw ‘privé’ douche gelegenheid heeft. De toiletten bevinden zich ook dichtbij uw kamer op de gang. Op de kamer liggen badjas en badslippers voor u klaar.
  Onze kamers

  Tweepersoonskamer

  De tweepersoonskamers bevinden zich in de kasteelvleugel of in het bijgebouw “de Hoeve” bij de parkeerplaats. Deze kamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden, een douche, toilet en digitale televisie.

  Contact

  Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


  Hotel Kasteel De Essenburgh

  Zuiderzeestraatweg 199
  3849 AE Hierden

  Telefoon: +31 (0)341 451841
  E-mail: info@kasteelessenburgh.com


  Openingstijden
  Momenteel zijn wij gesloten.

  Kasteel de Essenburgh gaat binnenkort weer gedeeltelijk open!

  Binnenkort kan u weer bij ons terecht voor een bak koffie, lunch, diner of high tea! Een reservering maakt u eenvoudig via onze website. 

  Tot snel!