Restaurant

Restaurant Kasteel De Essenburgh

Bij Kasteel De Essenburgh verwelkomen we u graag in ons sfeervolle kasteelrestaurant, waar u zich kunt onderdompelen in de betoverende ambiance van een eeuwenoud kasteel terwijl u geniet van heerlijke gerechten bereid met verse en hoogwaardige producten.

 

Onze keuken, geopend van 12:30 uur tot 21:00 uur, biedt u de mogelijkheid om op verschillende momenten van de dag te genieten van heerlijk eten in een unieke setting. Of u nu komt lunchen in ons kasteel, of kiest voor een uitgebreid diner, ons kasteel restaurant biedt een onvergetelijke ervaring.

 

Ontdek de magie van eten in een kasteel bij Kasteel De Essenburgh. Maak vandaag nog uw reservering en verheug u op een onvergetelijke culinaire ervaring in ons historische kasteelrestaurant.

 

Chef-kok Melvin Zandsteeg

We stellen graag onze nieuwe chef-kok aan jullie voor: Melvin Zandsteeg!
Melvin is een getalenteerde chef-kok, geboren in Lunteren. Met zijn passie voor koken heeft hij in de afgelopen jaren bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder De Lunterse Boer, De Basiliek in Harderwijk en De Hoefslag in Bosch en Duin, waar hij zijn culinaire vaardigheden heeft verfijnd en Michelin-sterren heeft mogen ervaren!

Met zijn afgeronde opleiding aan de Cas Spijkers Academie en zijn voorliefde voor het werken met verse Nederlandse producten, gecombineerd met een vleugje Aziatische invloeden, brengt Melvin een unieke culinaire touch naar onze keuken. Zijn creativiteit en passie voor het vak zijn terug te vinden in de smaakvolle en verfijnde gerechten die hij met liefde bereidt.
Kerstdiner gerecht
Menukaart

Lunch

Menukaart

Diner

Kasteel de Essenburgh gaat binnenkort weer gedeeltelijk open!

Binnenkort kan u weer bij ons terecht voor een bak koffie, lunch, diner of high tea! Een reservering maakt u eenvoudig via onze website. 

Tot snel!