Kamers

Inchecken
Calendar Icon
Uitchecken
Calendar Icon
Gasten
Promocode
Calendar Icon
Onze kamers

Kasteel kamer

De karakteristieke kasteel kamer bevindt zich bovenin het historische kasteel en is voorzien van een prachtig uitzicht. Elke kasteelkamer heeft een eigen douchefaciliteit op de gang. Deze douches zijn genummerd per kamernummer, waardoor u toch uw ‘privé’ douche gelegenheid heeft. De toiletten bevinden zich ook dichtbij uw kamer op de gang. Op de kamer liggen badjas en badslippers voor u klaar.
Onze kamers

Eenpersoonskamer

De éénpersoonskamer is gelegen in de kasteelvleugel. Deze kamer is voorzien van een éénpersoonsbed, een douche, toilet en televisie.
Onze kamers

Tweepersoonskamer

De tweepersoonskamers bevinden zich in de kasteelvleugel of in het bijgebouw “de Hoeve” bij de parkeerplaats. Deze kamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden, een douche, toilet en digitale televisie.

Kamers Kasteel de Essenburgh

Ontdek de magische ambiance van onze kasteelkamers bij Kasteel De Essenburgh. Elke kamer biedt een unieke mix van historische charme en modern comfort, waardoor u zich meteen thuis zult voelen. Laat u betoveren door de elegantie en rust van ons kasteel en geniet van een ontspannen verblijf te midden van het betoverende landschap van ons eigen landgoed. Ervaar het ware kasteelgevoel en maak uw verblijf onvergetelijk in onze prachtige kamers.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Hotel Kasteel De Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Telefoon: +31 (0)341 451841
E-mail: info@kasteelessenburgh.com


Openingstijden
Vrijdag: 11:00 – 22:00
Zaterdag: 11:00 – 22:00

We zijn verheugd u weer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

U kunt terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, high tea of een fine dining diner in ons kasteel.

Zien we u snel?