Hotel Arrangementen

Arrangementen Hotel Kasteel De Essenburgh

Ontdek de verfijnde arrangementen in Hotel Kasteel De Essenburgh. Laat u betoveren door de perfecte combinatie van vorstelijke gastvrijheid, luxe accommodatie en onvergetelijke culinaire ervaringen.

Onze kasteel arrangementen bieden u de gelegenheid om te genieten van de historische pracht van ons kasteel, terwijl u zich laat verwennen met heerlijke gerechten en bijzondere activiteiten.


De arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld om u een onvergetelijke ervaring te bieden. Laat u betoveren door de culinaire pracht van onze kasteel arrangementen en creëer onvergetelijke herinneringen in Hotel Kasteel De Essenburgh. Ontdek onze arrangementen en reserveer uw betoverende reis vol smaak, luxe en historische pracht in ons vorstelijke kasteel.

 

Arrangement

Diner Special

2 nachten

Ontdek de magische ambiance van onze kasteelkamers bij Kasteel De Essenburgh. Elke kamer biedt een unieke mix van historische charme en modern comfort, waardoor u zich meteen thuis zult voelen. Laat u betoveren door de elegantie en rust van ons 17e-eeuwse kasteel en geniet van een ontspannen verblijf te midden van het betoverende landschap van ons eigen landgoed. Ervaar het ware kasteelgevoel en maak uw verblijf onvergetelijk in onze prachtige kamers.

  • 2x overnachting in een standaard kamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x drie-gangen dagmenu op de aankomstdag, met een keuze tussen vis of vlees bij het hoofdgerecht
Arrangement

Wandel & Fiets

Vanaf Hotel Kasteel de Essenburgh kunt u te voet of per fiets genieten van de Veluwe, het bos en de uitgestrekte heidegebieden. Beleef de bewonder deze prachtige omgeving! Inhoud arrangement:

Ontvangst met koffie, thee en huisgemaakte kasteelmuffins
1 x Overnachting
1 x Uitgebreid ontbijtbuffet
1 x 3-gangendiner op aankomstdag (keuze in hoofdgerecht tussen vis en vlees)
1x fietshuur
1 x Lunchpakket
Diverse fietsroutes of wandelroutes

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Hotel Kasteel De Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Telefoon: +31 (0)341 451841
E-mail: info@kasteelessenburgh.com


Openingstijden
Momenteel zijn wij gesloten.

We zijn verheugd u weer te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

U kunt terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, high tea of een fine dining diner in ons kasteel.

Zien we u snel?