Hotel

Hotel Kasteel De Essenburgh

Welkom bij Kasteel De Essenburgh, waar historie en moderne comfort samenkomen. Stap terug in de tijd in dit imposante, 17e-eeuwse kasteel op een prachtige locatie in Hierden, vlak bij Harderwijk. Hier in het groene hart van de Veluwe vindt u een oase van rust.


 Kasteel de Essenburgh beschikt over zevenendertig kamers, waaronder enkele kasteelkamers, met uitzicht op de rustieke, Engelse landschapstuin en vijver. 


Laat u betoveren door de prachtige omgeving terwijl u geniet van een onvergetelijke overnachting te midden van de rustgevende natuur. Onze kamers en suites zijn met zorg ingericht en bieden een harmonieuze combinatie van historische charme en moderne gemakken.

Verblijf Hotel Kasteel De Essenburgh

Stap binnen in de veelzijdige wereld van Kasteel De Essenburgh, waar ontspanning, liefde en zakelijke bijeenkomsten hand in hand gaan. Of het nu gaat om een ontspannen wellnessuitje, een romantische huwelijksviering of een succesvolle vergadering, wij bieden alles wat u zoekt.

Laat u betoveren door de historische charme van ons kasteel en laat ons uw verblijf omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze sfeervolle en magische omgeving, waar we met toewijding streven naar het creëren van onvergetelijke momenten voor al onze gewaardeerde gasten. Kom en ontdek wat Kasteel De Essenburgh te bieden heeft voor uw droomverblijf.
Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een reservering bij ons plaatsen of een afspraak maken? via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen:


Hotel Kasteel De Essenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Telefoon: +31 (0)341 451841
E-mail: info@kasteelessenburgh.com


Openingstijden
Donderdag: 11:00 – 17:00
Vrijdag: 11:00 – 22:00
Zaterdag: 11:00 – 22:00 
Zondag: 11:00 – 17:00

Kasteel De Essenburgh is op dit moment gesloten voor hotelgasten

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@kasteelessenburgh.com